ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
210 6195800

Pergola Kits

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς οικονομικές λύσης κάλυψης σε τυποποιημένες διαστάσεις, που προσφέρουν στεγανότητα και φυσικό φωτισμό-σκίαση, έτοιμες για εγκατάσταση.

Διαστάσεις & Σκελετός

Όλες οι περγκολες διατίθενται σε δύο τύπους αρθρωτού σκελετού σιδήρου ή αλουμινίου καθώς επίσης και σε σκελετό ξύλου ενώ μπορεί να γίνει και συνδυασμός. Είναι τυποποιημένες και διατίθενται σε 3 διαστάσεις.

3x2m
3x3m
3x4m

Χρειάζεστε μεγαλύτερη διάσταση; Δείτε το σύστημα Cospisun

Διαθέσιμα Χρώματα

Οι πολυκαρβονικές περσίδες διατίθενται σε White Opal με σκίαση 55%, Bronze με σκίαση 75%, Control Grey με σκίαση 80% και Sun Grey με σκίαση 65%.

White Opal
White Opal
Sun Control Grey
Sun Control Grey
Sun Grey
Sun Grey
Bronze
Bronze

Cospisun Kit

Η πέργκολα Cospisun είναι στεγανή, έχει αντοχές σε χιόνι, αέρα, χαλάζι και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες απο -50Cº έως +100Cº.

Η κάλυψη γίνεται από συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα τα οποία παρέχουν UV προστασία, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα με ειδική βάση αλουμινίου ή ξύλου με αγκύρωση. Εξασφαλίζουν στεγανότητα, φυσικό φωτισμό-σκίαση ανάλογα με το χρώμα των φύλλων.

Cospisun Pergola Kit Αυτοεξαεριζόμενη

Η Αυτοεξαεριζόμενη Pergola Cospisun είναι ένα σύστημα κάλυψης με σταθερές περσίδες αλουμινίου ή πολυκαρβονικές, ή και συνδυασμός των δύο που προσφέρει στεγανότητα, φυσικό φωτισμό-σκίαση και συνεχή φυσικό εξαερισμό.

Η Αυτοεξαεριζόμενη κάλυψη προστατεύει απο UV ακτινοβολία και από όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ αντέχει σε όλες τις θερμοκρασίες και διατηρεί στεγανό το χώρο που καλύπτει.

Το Αυτοεξαεριζόμενο σύστημα Cospisun διατίθεται σε δύο τύπους, 10/10 και 10/20, ενώ οι περσίδες αλουμινίου μπορούν να βαφούν ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα RAL.

Cospicon SA

Προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες

Κομψή εμφάνιση και υψηλή απόδοση

Εμπειρία, γνώση, τεχνολογία, ομορφιά και λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Cospicon

Προσθέστε ένα φανταστικό νέο χώρο στο σπίτι ή την επιχείρηση σας και αξιοποιείστε τον στο έπακρο.

Top