ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
210 6195800

Η εταιρεία

35 χρόνια καινοτομίας

Η Cospicon SA έχει 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή καινοτόμων συστημάτων εξωτερικής σκίασης υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε η ζωή στους εξωτερικούς χώρους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς να πιο ευχάριστη.

Η Cospicon από το 1981 είναι εταιρεία πρωτοπόρος στην παραγωγή εξατομικευμένων συστημάτων σκίασης με απαράμιλλο σχεδιασμό για τέλειο αποτέλεσμα. Κάθε εξάρτημα και σύστημα έχει σχεδιαστεί από την ομάδα των ειδικών μας με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και εστιάζοντας στην καινοτομία.

Τα προϊόντα μας έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν στο χρόνο.

Γιατί Cospicon;

Πολλές επιλογές γαι να βρείτε την ιδανική για εσάς

Γρήγορη και εγγυημένη παράδοση

Διαμόρφωση προϊόντων σύμφωνα με το χώρο σας

Άριστη εξυπηρέτηση πριν και μετά

Καινοτόμος σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής

Cospicon SA

100% Ελληνική παραγωγή

Όλα τα συστήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες του δικού σας χώρου

Δημιουργώντας την τέλεια κάλυψη με στυλ

Ως εταιρεία είμαστε περήφανοι για την παράδοση μας στις καινοτομίες και στον άριστο μηχανικό σχεδιασμό.

Τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο χρήσης των εξωτερικών χώρων, προστατεύουν από τον ήλιο και τη βροχή χωρίς να εμποδίζουν την θέα.

Τα συστήματα μας δίνουν μια νότα αισθητικής και πολυτέλειας στο χώρο σας και είναι διαθέσιμα σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Συστήματα κάλυψης που παράγονται και τοποθετούνται από την Cospicon

Τα ηλεκτρικά και χειροκίνητα συστήματα σκίασης που διαθέτουμε είναι εκλεπτυσμένα, κομψά και απόλυτα αξιόπιστα καθώς θέλουμε να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων τις καλύτερες λύσεις κάλυψης.

Με μεγάλη ποικιλία προϊόντων έχουμε τις ιδανικές λύσεις σκίασης για κάθε περίπτωση είτε πρόκειται για χειροκίνητη κάλυψη είτε για ηλεκτρική, για το αίθριο, την βεράντα, τον κήπο, την πισίνα, το γκαράζ, το εστιατόριο, την επαγγελματική αποθήκη κτλ.

Απολαύστε τον ήλιο όταν θέλετε και δημιουργήστε σκιά όταν τη χρειάζεστε απλά με μία λαβή ή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επίσης έχουμε ποικιλία αυτοματισμών για τα συστήματα μας όπως ασύρματα τηλεχειριστήρια, αυτόματους αισθητήρες βροχής και αέρα κτλ.

Καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας

Ειδικευόμαστε στις καλύψεις εξωτερικών χώρων όπως αίθρια, βεράντες , κήπους, μπάρμπεκιου, πισίνες, γκαράζ και για οποιοδήποτε άλλο χώρο θέλετε την ιδανική λύση με την καλύτερη ποιότητα.

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και τα οφέλη που θέλετε να έχετε από τον καλυμμένο εξωτερικό σας χώρο.

Πίσω από την επιτυχία της Cospicon είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, ο καινοτόμος σχεδιασμός, η οργανωμένη παραγωγή, η άψογη εκτέλεση, η εγγυημένη παράδοση και η συνεχής στήριξη του πελάτη μετά το πέρας του έργου.

Cospicon SA

Προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες

Κομψή εμφάνιση και υψηλή απόδοση

Εμπειρία, γνώση, τεχνολογία, ομορφιά και λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Cospicon

Προσθέστε ένα φανταστικό νέο χώρο στο σπίτι ή την επιχείρηση σας και αξιοποιείστε τον στο έπακρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για να γίνεται αντιπρόσωπος τη COPICON παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι πληροφορίες που μας παρέχεται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Cospicon και δεν πωλούνται ή παραχωρούνται σε τρίτους.

Top